Sporten

De ervaring leert dat er bij de Amerikaanse universiteiten een grote behoefte is aan Nederlandse hockeysters, voetballers en tennissers. Veel universiteiten hebben een groot tekort aan goede sporters, en zijn bereid hiervoor te betalen. Hierdoor hoeft een goede opleiding niet meer te kosten dan een studie aan een Nederlandse universiteit. Met een MBO-, HAVO- of VWO-diploma én een goede kennis van de Engelse taal (je moet wel een TOEFL test maken) is de kans groot dat wij een mooie opleiding voor jou weten te vinden!

tennisTennis

Ben je een speler op tenminste 4-niveau, heb je (bijna) een HAVO/MBO-diploma (een VWO opleiding is een pré) én heb je een goede basiskennis van de Engelse taal, dan kunnen wij op zoek gaan naar een goede universiteit in Amerika. Afhankelijk van de universiteit wordt er in heel Amerika competitie gespeeld. Hoe hoger het niveau, hoe verder je reist. Zo is het mogelijk dat je elk weekend in een andere stad of state competitie te spelen.  Er wordt altijd in een team gespeeld, dus je voelt je nooit alleen. Wonen en eten doe je op de campus.

hockeyHockey

Vooral dameshockey is een opkomende sport in Amerika. Dus ben je een vrouw, speel je in MA 1ste klasse, heb je (bijna) een HAVO/MBO-diploma (een VWO opleiding is een pré) én heb je een goede basiskennis van de Engelse taal, dan kunnen wij op zoek gaan naar een goede universiteit in Amerika. Hoe hoger het niveau, hoe verder je reist. Zo is het mogelijk dat je elk weekend  in een andere stad of state competitie speelt. Wonen en eten doe je op de campus.

 

voetbalVoetbal

Dit is nog een relatief onbekende sport in Amerika. Maar omdat er in de rest van de wereld voor aandacht is voor de voetbalsport, is voetbal steeds vaker te zien op de Amerikaanse TV. Daarom is er veel vraag naar goede voetbalspelers (meisjes A-junioren op Hoofdklasse niveau, jongens A-junioren op 1ste klasse niveau). Heb je (bijna) een HAVO/MBO-diploma (een VWO opleiding is een pré) én heb je een goede basiskennis van de Engelse taal, dan kunnen wij op zoek gaan naar een goede universiteit in Amerika. Afhankelijk van de universiteit wordt er in heel Amerika competitie gespeeld. Hoe hoger het niveau, hoe verder je reist. Zo is het mogelijk dat je elk weekend in een andere stad of state competitie speelt.  Wonen en eten doe je op de campus.

college sportsOverige sporten

Maar ook als je een andere sport beoefent, kunnen wij iets voor je betekenen. Vul het contactformulier in, dan nemen we contact met je op. Samen bekijken we dan wat jouw mogelijkheden in Amerika zijn.