Onze werkwijze

Er zijn verschillende organisaties, die contacten hebben met universiteiten in Amerika. Wat ons onderscheidt van de overige bureaus, is onze persoonlijke werkwijze. Wij begeleiden de studenten totdat zij een plaats hebben gevonden op de juiste universiteit.  Neem daarom contact op met Bas Loohuis om een afspraak te maken.

Bas Loohuis

regelt alle zaken in Nederland. Na het invullen van je gegevens, neemt Bas contact met je op om te bespreken wat jouw wensen zijn. Indien nodig zal hij contact opnemen met je trainer/coach om te bespreken wat je kansen en mogelijkheden zijn om verder te komen in je sport. Na het maken van een video, bekijkt Bas je niveau en geeft advies. Vervolgens neemt hij contact op met Edward Elliott in Florida, om te bespreken welke universiteit het beste bij jou sport én bij jouw studiewensen past.

Na het voltooien van zijn CIOS opleiding heeft Bas Loohuis zijn koffers gepakt en is een paar jaar voor Brenda Schultz, oud-toptennisster, gaan werken. Hij is coach geweest bij het Brenda Schultz Sportscamp in Virginia, en hij heeft in Florida tennisles gegeven aan talentvolle spelers, die de ambitie hadden in Amerika met een sportbeurs te gaan studeren. In Nederland is hij tennisleraar, met als hobby voetballen. Momenteel werkt hij in Sydney als tennis coach bij Maccabi tennis.

Edward ElliottEdward Elliott

gaat in de USA aan de slag om een goede universiteit voor je te vinden. Hij benadert coaches, laat hen jouw video  zien en bespreekt de mogelijkheden. Samen met de Amerikaanse coaches bekijkt hij of jij in het team van de universiteit past, en of de universiteit aansluit bij jouw studiewensen. Natuurlijk verliest hij ook het financiële aspect niet uit het oog. Zonder een goede sportbeurs is het immers uiterst kostbaar om als buitenlander in Amerika te gaan studeren. Edward zal voor je onderhandelen alsof het zijn eigen studie betreft.

Edward Elliott woont in Florida. Hij heeft International Business aan de Appalachian University gestudeerd, en heeft met een sport scholarship  zijn studie voltooid. Om zijn grote passie, het spelen van tennistoernooien in binnen- en buitenland, te bekostigen, geeft hij tennisles aan studenten, die met een scholarship in Amerika willen gaan studeren. Tevens is hij een begenadigd golfer en rugbyspeler.

Brenda SchultzBrenda Schultz

is oud-toptennisster (nummer 9 op de WTA-ranking) en woont in Florida. Met haar enorme ervaring adviseert zij Bas en Edward bij hun zoektocht naar de juiste universiteit en de beste sportbeurs. In de zomer is Brenda actief in haar Sportcamp in Virginia (www.brendaschultztennis.com). Als je meer inzicht wilt krijgen in jouw tenniskwaliteiten of je wilt op een hoog niveau trainen, dan ben je welkom in haar Sportscamp.